kerkje 6.jpg

 

Op een mooie locatie in hartje Monnickendam, staat het lieflijke kerkje de Doopgezinde Vermaning. Het is een sfeervolle kerk met een geweldige uitstraling. Monville mag van het bestuur het kerkje als locatie gebruiken voor het stylen en organiseren van evenementen en trouwerijen.

 

EVENEMENTEN

De kerk leent zich uitstekend voor diverse gelegenheden en is geschikt voor maximaal 50 personen. Voor een bijvoorbeeld een receptie, jubileum, (zaken) diner, lunch, presentatie, training, workshop, condoleance, vergadering of een sfeervol huiskamerconcert. De locatie heeft een neutrale en rustige sfeer, waardoor het op velerlei manieren gestyled kan worden. Voor evenementen in het kerkje kan Monville ook de gehele organisatie verzorgen, om zo je gasten een onvergetelijke ervaring te laten beleven.

WEDDING

Sinds kort is het kerkje aan het Weezenland in Monnickendam ook een officiële trouwlocatie. Ben je opzoek naar een sfeervolle locatie met een mooie lichtinval om elkaar het ja-woord te geven? Monville stylt en organiseert jouw perfecte trouwdag. Kijk hier voor  een impressie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden op deze bijzondere locatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOGO green.png
collage kerkje.JPG