top of page
image00049 - kopie.jpeg

 

Je zult versteld staan hoe men met redelijk weinig middelen tot grote resultaten kan komen. Er zijn paar belangrijke feitelijke basiselementen in het interieur die leidend zijn om te volgen.

En daar ga ik je mee helpen!

Jouw interieur is je eigen spiegel, wie je in werkelijkheid bent. Ik ga je met mijn toewijding en expertise helpen bij deze transformatie.

Wat zijn jouw vraagstukken?

*Ben je blij met de basis van je zelf uitgekozen meubels/ items alleen je mist het samenhangende concept of harmonie in je huis of op kantoor?

*Heeft jij en je partner andere woonstijlen en je wilt ze het beste samen combineren alleen je weet niet hoe?

*Wil je wat meer kleur in je interieur alleen je hebt geen overzicht meer in al die honderden kleurencodes en keuzes die je wilt maken?

Plan van aanpak:

Nadat je contact met mij hebt opgenomen, gaan we onze afspraak inplannen voor de persoonlijke afsprak in je eigen woonomgeving of op je werkplek. 

Zo ervaar ik het beste hoe je je eigen ruimte op dit moment ervaart. 

Hoe je leeft, wat zal je graag willen veranderen of aanpassen in je huis?

Wat betekent "thuis" voor je? Aan welke persoonlijke interieur item ben je het meest gehecht

 

In onze persoonlijke afsprak van 2,5- 3 uur kan je mij alle vragen stellen over je woonwensen en aanpassingen die je wenst. Ik geef naast de kleur en decoratieadviezen ook adviezen over mogelijk nieuwe items in je interieur. 

Zoals een verlichting, beplanting, de kunstwerken of meubels die tot de juiste harmonieuze metamorfose gaan leiden.

Na afloop ga ik voor je aan de slag. Je ontvangt binnen 1 week een inspiratielijst met al eerder besproken punten en een compleet overzicht van het meubelplan, interieradviezen, kleurcodes en de shoppinglijst. De shoppinglijst bevat alle prijzen en winkeloverzichten. Zo kan je zelf aan de slag met mijn adviezen.

Na dit interieradvies:

~ heb ik jouw ideeën en wensen omgezet naar concrete plannen

~een duidelijk overzicht van alle besproken punten in ons persoonlijk gesprek op de locatie

~ken je precieze kleurcodes voor je wanden eventueel voor de vloer, mogelijk met de keuze van een bijzonder behang 

~weet je precies waar en welke meubels en accessoires je kunt kopen

( binnen jouw budget) 

~je krijgt van mij veel persoonlijke tips en inspiraties om zelf aan de slag te gaan zodat je meer sfeer creëert in je huis of op kantoor

INVESTERING:

per ruimte euro 450,- ex BTW en reiskosten. Wil je extra stylingadviezen of een gezamenlijke shop dag of halve dag met mij inplannen, dan reken ik een uurtarief van euro 45,- ex BTW.

De reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf Amsterdam zijn gratis. Buiten een straal van 30 km rekent Monville een reisttijdvergoeding van 0,30,- euro per km.

bottom of page